nedgravet-trampolin

Nedgravet trampolin i haven giver tryghed og ro

Det er weekend, børnene har legekammerater med hjem og solen skinner fantastisk, i den blå himmel. En oplagt mulighed for børnene til at lege på den nedgravede trampolin i haven. Forældrene skal ikke tænke på at opstille et net, eller om børnene muligvis kan slå sig ved at falde fra trampolinen. Børnene kan hoppe trygt på trampolinen og forældrene kan slappe af og få ro sindet, da trampolinen er nedgravet i haven og ikke hængende op i halvandet meters afstand fra jorden. Få gode råd til opsætning af trampolinen på havejomfruen.dk.

En optimal ramme for børnene

Børn elsker at lege og dette sker uden hæmninger. Netop derfor er det helt normalt at børn enten kommer til at skændes, slår sig eller måske bliver hyperaktive i perioder, når de leger. I disse situationer er det ikke altid at børn har kapaciteten til at tænke over, hvor de befinder sig og hvad deres handlinger kan føre til i en given situation. I mange villahaver, i familiekvarterer, ser man trampolinerne hyppigt blive brugt, og den er indiskutabelt en af de mest anvendte udendørs legeredskaber i Danmark. Derfor er det vigtigt at skabe de bedste forudsætninger og rammer for at børnene kan få en tryg, hyggelig og helt igennem fantastisk oplevelse hver gang de hopper på trampolinen i haven. Her vil en nedgravet trampolin i haven sørge for at børnene, uanset hvad der skulle ske, kan lege og hygge sig uden at tænke på risikoen over at kunne falde ned fra flere meters afstand på grund af en høj trampolin.

En stabil løsning

Udover alle de tryghedsskabende elementer en nedgravet trampolin giver, så er det også en ren og skær praktisk god løsning. Mange oplever at trampolinen efter et stormvejr kan befinde sig i naboens have. Stængerne vil være ødelagt, og trampolinen vil være ubrugelig efterfølgende. Men med en nedgravet trampolin er dette ikke noget man vil opleve. Den nedgravede trampolin kan altså stå året rundt uden at man skal være bange for, at et stormvejr blæser trampolinen omkuld. Man får dermed en god praktisk løsning, som er stabil. Derudover skal de tidligere fordele der er ved at have en nedgravet trampolin ikke glemmes. Fra alle vinkler og kanter er en nedgravet trampolin den bedste løsning, hvis man ønsker at have en trampolin som børnene og forældrene kan være trygge og tilfredse ved året rundt.

nedgravet-trampolin